DISCLAIMER - DISCLAIMER - DISCLAIMER - DISCLAIMER - DISCLAIMER
 

Disclaimer


Dessins op onze webwinkel kunnen in kleur en dessin afwijken van het origineel in verband met uw beeldscherm- en of printer instellingen. Dit geldt ook voor aangeleverd (beeld)materiaal dat uiteindelijk bij levering kan afwijken in kleur. Een kleurafwijking per productie batch is ook niet uit te sluiten. Bij een nabestelling is het raadzaam om het gewenste batchnummer te vermelden. Wij proberen de kleuren zo goed mogelijk te omschrijven. Voor een groot aantal plakfolie dessins als ook behang dessins hebben wij ook een stalen service.

Het kan voorkomen dat bij het product op de website geen kleur(omschrijving) is vermeld.
Wanneer er een onduidelijkheid zou kunnen ontstaan, over kleur en/of dessin, raden wij u aan altijd eerst te informeren naar de kleur voordat u besteld/betaald. Daar wij maatwerk leveren (aangepaste hoeveelheid van een bepaalde batch) nemen wij geen producten retour welke speciaal per klant worden besteld. Voorraad producten kunnen wel retour. Dit geldt zowel voor de webwinkel als ons bezoekadres.
 
Aan onze webwinkel kunnen geen rechten worden ontleend. Het is niet toegestaan om (beeld-) materiaal te kopiŽren, vermenigvuldigen en of te gebruiken zonder vooraf onze schriftelijke toestemming. Naast onze toestemming is het verplicht om altijd en duidelijk de bron te vermelden, namelijk deverfsite.nl

De inhoud van onze webwinkel kan ten alle tijd worden gewijzigd zonder u vooraf te informeren.
Heeft u nog vragen, stuur een email naar deverfsite.nl


DISCLAIMER - DISCLAIMER - DISCLAIMER - DISCLAIMER - DISCLAIMER